Acryl is de meest duurzame vorm van kunstnagels. Acrylnagels kenmerken zich door wekenlang mooi te blijven met behoud van kleur en glans. Het aanbrengen van acryl vergt veel oefening en geduld, maar met de Acrylproducten van Nails4you wordt het zetten van de mooiste acrylnagels een stuk eenvoudiger! Vanaf nu is het niet meer nodig om dure behandelingen in chique nagelsalons te nemen, want met onze producten zet je snel en eenvoudig zelf de mooiste nagels. Acryl onderscheid zich van UV-gel en Gellak doordat er geen lamp nodig is om de nagels uit te laten harden. Het droogt namelijk op door de lucht. Als je alles wilt weten over het zetten van acrylnagels bekijk dan dit handige stappenplan

Acrylpoeder en Acrylvloeistof

De kleur van acrylnagels wordt aangebracht in de vorm van acrylpoeder. In onze shop vind je talloze kleuren acrylpoeder, felle kleuren voor in de zomer of als je wilt dat je nagels lekker opvallen, maar ook zachte en natuurlijke kleuren. De poeder moet gemengd worden met Acrylvloeistof, het is belangrijk dat beide producten (poeder en vloeistof) van goede kwaliteit zijn. Acrylpoeder en Acrylvloeistof van Nails4you zijn kwalitatief hoogwaardig en geproduceert in Europa, u bent dus gegarandeerd van goede producten die geschikt zijn voor zowel particulier als professioneel gebruik!

Acrylbenodigheden

Naast poeder en vloeistof heb je nog een aantal producten nodig voor het zetten van Acrylnagels. Belangrijk is het om de juiste penselen te gebruiken, ook is het handig om celstofdeppers, nagelriemolie en een mengpotje te hebben. Alle producten die nodig zijn voor het zetten van acrylnagels zitten vind je ook in onze Acryl startsets.