Acrylnagels

Wat zijn acrylnagels

Wilt u graag lange stevige nagels dan is acryl een goede oplossing. Acrylnagels zijn erg stevig en zorgen er voor dat u nagels bijna niet meer in scheuren of afbreken (als ze op de juiste manier zijn aangebracht). Acryl bestaat uit poeder en vloeistof. Voor acryl moet snel gewerkt worden aangezien acryl opdroogt door de lucht, u heeft er dus geen UV lamp voor nodig. Acrylnagels worden nog steeds het meeste geplaats van alle soorten kunstnagels. Dit komt doordat acryl langer bestaat dan UV gel en soak off gellak nagels. Als u zelf geen lange nagels heeft maar wel graag lange nagels wilt, dan kunt u ook gebruik maken van tips of sjablonen zo kunt u de nagels op de lengte maken die u graag wilt. De nagels zien er altijd mooi en verzorgd uit, u kunt er lang plezier van hebben.

Acrylnagels

Voordelen van acrylnagels

De voordelen van acryl zijn onder andere dat het erg sterk is, wanneer de nagels goed zijn aangebracht kunnen de nagels een lange tijd gedragen worden. De kans dat de nagels in scheuren of afbreken is nog maar klein, je kunt je nagels zo dik en dun maken als je zelf wilt. Acryl kun je op je natuurlijke nagels plaatsen maar je kunt ook tips of sjablonen gebruiken, door tips of sjablonen te gebruiken kunt u de nagels verlengen en kunt zelf de lengte bepalen. Ook is acryl een goede oplossing voor nagelbijters, zo kunt u met acrylnagels makkelijk het nagelbijten afleren. Na ongeveer 3 a 4 weken ontstaat er een uitgroei, dan moeten de nagels weer bijgewerkt worden zodat ze weer mooi en stevig zijn. Acryl kun je makkelijk verwijderen met een vijl en een acryl remover. Acryl droogt door de lucht het is mogelijk om nagels af te werken met een dun laagje UV gel zodat er meer glans op komt. Ook kun u de acrylnagels gewoon lakken met een nagellak, let alleen op als u de nagellak er afhaalt dat u nagellak remover gebruikt zonder aceton, aceton tast de acrylnagels aan. Ook is het belangrijk dat je nooit in je kunstnagel gaat knippen dan kan je nagel afbreken of inscheuren en beschadig je je natuurlijke nagel. Acryl is goedkoper dan UV gel nagels. Acryl is ook heel geschikt voor nail art (steentjes, glitters fimo sticks enzovoort) u kunt de nail art makkelijk in of op de acryl leggen ook kunt u met acrylnagels zelf erg mooie nail art maken. Acryl poeder hebben wij in veel verschillende kleuren, u kunt bij acryl bijvoorbeeld voor felle kleuren kiezen maar voor ook glitter of een heel natuurlijke kleuren,  zodat het veel op u eigen nagel lijkt. Acryl nagels kunnen er heel mooi en natuurlijk uit zien.

Wat heb je nodig voor acrylnagels.

Voor acrylnagels te zetten heb je een paar spullen nodig, als je nog niks hebt voor acryl te zetten dan is een acryl starterset zeer aan te raden. Hier zit namelijk alles in wat u nodig heeft voor de nagels te zetten. Ook zit er een korte uitleg bij zo dat u makkelijker zelf u acrylnagel kunt maken. Het belangrijkste wat je nodig hebt is: een acryl penseel, acryl poeder en de acryl vloeistof. Door dat je met het puntje van je penseel in de vloeistof gaat en daarna in het poeder, ontstaat er een acryl bolletje, met dat bolletje kunt u de kunstnagels gaan maken. Ook kunt u nog andere producten bij bestellen zoals nail art voor het versieren van de nagels, of een nagelriemolie voor de nagelriemen extra verzorging te geven. Gebruik de nagelriemolie dagelijks na het zetten van de acrylnagels.

 Acrylnagels