Gel Polish

Gel Polish

Wat zijn gel polish (gellak) nagels?

Gel nagellak (ook “gel polish” of “gellak” genoemd) is een vloeibare gel die meestal word geleverd in een flesje. De gel polish wordt hetzelfde aangebracht op de nagels als een normale nagellak. Elke laag van de gel nagellak word uitgehard onder een UV lamp, dit duurt 120 seconden.

De gellak droogt niet vanzelf, de nagels drogen pas als ze onder de UV lamp zijn geweest. U kunt de nagels nog corrigeren totdat ze onder lamp zijn geweest. Als de timer van de UV lamp uitspringt is de tijd om. Uw nagels zijn nu uitgehard en er zit nu een plaklaag op. de plaklaag zorgt ervoor dat de volgende lagen beter binden aan de nagels. Elke laag die u aanbrengt op uw nagels moet uitgehard worden onder de UV lamp.

Basecoat zorgt ervoor dat de gellak goed hecht aan de natuurlijke nagel en zorgt  ervoor dat de natuurlijke nagels niet verkleuren. Topcoat wordt meestal toegepast om de gel polish af te dekken en zorgt voor een mooie afwerking. Basecoat en Topcoat moeten ook onder de UV lamp worden uitgehard. Als de topcoat onder de UV lamp is geweest merkt u dat er een plakkerig laagje op de nagels zit, u kunt de plaklaag met de finishing wipe verwijderen.

Zijn gellak nagels slecht voor mijn natuurlijke nagels?

Gel nagellak is niet slecht voor uw natuurlijke nagels. Als u het op de juiste manier aanbrengt en verwijderd zullen uw nagels hier niet van beschadigen. Beschadigde nagels krijgt u vaak door het verkeerd aanbrengen of verwijderen van de gellak, of door de gellak van de nagels af te trekken of plukken.

Als u alle instructies voor het verwijderen van de gelpolish nauwkeurig opgevolgd en u de hoge kwaliteit producten van Nails4you gebruikt, dan is gel polish niet slecht voor uw nagels.

Om uw nagels gezond te houden is het een goed idee om regelmatig nagelriemolie aan te brengen op uw nagelriemen. Nagelriemolie zal je helpen om het nagelbed te voeden en een sterke groei te stimuleren. Als u meteen nieuwe gellak op uw nagels wilt doen, na het verwijderen van de vorige nagels, breng dan geen nagelriemolie aan. Breng de nagelriemolie pas aan als u klaar bent met het zetten van uw nagels.

Wat kost gel polish ?

Als je naar een Nagelstyliste gaat voor een gel polish behandeling kunt u verwachten dat u rond de €30 tot €50 euro moet betalen. Des te meer kleuren of nailart effecten u kiest, des te hoger de kosten zullen uitvallen.

Als u gebruikt maakt van de Nails4you gellak starterspakket, zal uw eerste investering €89,95 zijn. In onze start sets zit alles wat u nodig heeft om talloze keren thuis gellak nagels te maken. U bespaart een hoop geld als u uw nagels zelf doet. In de gellak starterset van Nais4you zitten de volgende producten:

  36 Watt UV Lamp

  gellak basecoat (15 ml)

  gellak topcoat (15 ml)

  gellak kleur (15 ml)

  nagelreiniger (100 ml)

  gellak remover (100 ml)

  20 celstofdeppers

  nagelvijl

  Finishing Wipe

  primer

  nagelriemolie

  bokkepoot RVS

  manicureborstel

  vijlblok

Bij de startset zit één kleur gellak. Losse kleuren zijn uiteraard ook te verkijgen op onze webshop (hier). De gellak kleuren kosten €12,50 per flesje.

Gel Polish