Gellak Kleuren

Ben jij opzoek naar een mooie felle zomerkleur? Of wil je liever een rustige, neutrale kleur gellak? In ons ruime assortiment gellak kleuren vind je ze allemaal! Nails4you.nl is continu opzoek naar de laatste trends op het gebied van gellak. Aan de hand van deze trends voegen wij maandelijks nieuwe kleuren toe aan ons prachtige assortiment. Kies nu zelf je favoriete kleuren uit en maak je nagels mooier dan ooit tevoren!

Zomer gellak kleuren

In de zomer wil je er tip top uitzien, dit geldt natuurlijk ook voor je nagels. Bij zon, zee en strand passen lekker felle opvallende zomerkleuren gellak. Wij hebben ook dit jaar de mooiste en hipste zomerkleuren toegevoegd aan ons gellak assortiment. Kies je favoriete kleuren uit en maak je nagels summerproof! Vind je het moeilijk om de juiste kleuren te kiezen?
Bekijk hier onze Top 3 populairste zomerkleuren:

  1. Gellak Fluor Pink 826
  2. Gellak Blue 811
  3. Gellak Cayenne 809

Winter gellak kleuren

Naast warme chocomelk, sneeuw, sinterklaas, kerst en oud op nieuw denk jij bij de winter natuurlijk ook aan je nagels! Bij de winter passen prachtige warme en natuurlijke gellak kleuren. Wij hebben de laatste wintertrends bestudeerd en ons gellak assortiment hierop aangepast. Wil jij je nagels klaarmaken voor de feestdagen? Kies je favoriete kleuren uit, trek een dikke trui aan en ga aan de slag!
Moeite met kiezen? Bekijk hier onze Top 3 populairste winter gellak kleuren:

  1. Gellak Black Cherry 833
  2. Gellak Champagne 836
  3. Gellak Coper 816