gellak nagels

Wat zijn gellak nagels

(soak off) Gellak is een soort nagellak die langer blijft zitten dan reguliere nagellak. Het is makkelijker aan te brengen dan bijvoorbeeld acryl of UV-gel en is hierdoor erg populair. Gellak nagels zorgen ervoor dat de nagels een lichte versterking hebben, daardoor heeft u minder kans dat de nagels inscheuren of afbreken. Gellak word op de natuurlijke nagels geplaats en word uitgehard onder een UV lamp. Gewone nagellak blijft vaak niet zo lang zitten, gellak blijft ongeveer 2 weken mooi zitten. Nails4you gellak is professionele gellak van salon kwaliteit. U hoeft voor gellak niet extra naar een nagelsalon, u kunt de gellak makkelijk en snel zelf thuis aanbrengen. Gellak kan uitgehard worden onder een UV lamp. U kunt de gellak op uw natuurlijke nagels aanbrengen maar u kunt het ook op uw kunstnagels aanbrengen (acryl of gelnagels). U kunt de gellak op de handen en op de teennagels aanbrengen, zo heeft u altijd mooie verzorgde nagels. De gellak nagels zijn eenvoudig te verwijderen met een gellak remover. De natuurlijke nagels zullen niet beschadigen als u de gellak op de juiste manier aanbrengt op uw nagels en op de juiste manier verwijderd. Het zetten van de gellak duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. De gellak blijft ongeveer 2 weken mooi op uw nagels zitten (afhankelijk van de natuurlijke nagels en hoe de nagels gezet zijn). Na 2 weken ontstaat er een uitgroei dan kunt u de nagels weer opnieuw aanbrengen zodat ze weer mooi en stevig zijn. Gellak bladert niet af, ook scheuren de nagels minder snel in en breken niet meer zo snel af, daardoor kunt u uw nagels mooi lang laten groeien. Gellak is er in veel verschillende kleuren, u kunt dus makkelijk van kleur veranderen.

Gellak nagels

Voordelen van gellak

Gellak is eenvoudig zelf te verwijderen, u hoeft hiervoor niet naar een nagelstudio. U hoeft de hele nagels er niet af te vijlen, u kunt met de gellak remover makkelijk de nagels verwijderen in ongeveer 15 minuten. De natuurlijke nagels zullen niet beschadigen als u de gellak op de juiste manier aanbrengt en verwijderd. U kunt de gellak op de natuurlijke nagels aanbrengen maar u kunt de gellak ook gebruiken bij acryl of gelnagels. Gellak verstevigd de nagels, u kunt uw nagels nu makkelijk op een mooie lengte laten groeien. U kunt uw nagels nog bewerken totdat ze onder de UV lamp worden uitgehard. Gellak is een stuk makkelijker aan te brengen dan bijvoorbeeld gelnagels of acrylnagels. U kunt over de gellak ook een laagje nagellak doen. Als u de nagellak wilt verwijderen gebruik dan een nagellak remover zonder aceton (aceton kan de nagels aantasten). U kunt ook gebruik maken van nail art om uw gellak nagels te versieren.

Belangrijke dingen op te weten

Schud het flesje gellak voordat u het gaat gebruiken goed op door het flesje tussen uw handen te draaien (schud niet met het flesje heen en weer dan kunnen er luchtbellen in komen). Knip nooit in uw gellak nagels, daardoor kunnen uw nagels beschadigen. Als u veel met schoonmaakmiddelen werkt adviseren wij u om handschoenen te gebruiken (sommige schoonmaakmiddelen kunnen uw nagels namelijk aantasten). Pas op tijdens het aanbrengen van de gellak dat u geen gellak in de nagelriemen laat lopen, u kunt het nog verwijderen voordat u de nagels laat uitharden onder de UV lamp (als u het niet verwijderd kan er lucht onder de nagels komen en zult u minder lang plezier van uw nagels hebben). Gebruik voor het verwijderen van de gellak nooit pure aceton, gebruik altijd een gellak remover (door pure aceton te gebruiken kunnen uw natuurlijke nagels beschadigen). Pluk of trek de gellak nooit van uw nagels ook hierdoor kunt u namelijk uw natuurlijke nagels beschadigen.

Gellak nagels