Wil jij nagellak die 2 weken prachtig op je nagels blijft zitten? Dan is de gellak van Nails4you de oplossing! Gellak is eenvoudig aan te brengen en is erg duurzaam in vergelijking met nagellak. De gellak verstevigd de nagels en zorgt voor een moderne en hippe uitstraling. 

Gellak startsets

Gellak is de nieuwste en populairste trend op het gebied van nagelverzorging. Het is eenvoudig aan te brengen en blijft wekenlang mooi zitten. Om te beginnen met het zetten van gellak heb je verschillende producten nodig zoals bijvoorbeeld een UV lamp, topcoat, basecoat, gellak kleur en meer. Alles wat je nodig hebt voor het zetten van de mooiste gellak nagels vindt u in onze gellak startsets. De gouden set bevat alles (inclusief lamp) en is dus geschikt voor dames die nog geen producten hebben en willen beginnen met het zetten van prachtige nagels. De zilveren set is wat minder uitgebreid en is geschikt voor diegene die al producten bezitten zoals bijvoorbeeld een UV-lamp. 

Base & Topcoat

Basecoat van Nails4you zorgt voor de perfecte hechting van de gellak. Ook zorgt het ervoor dat de natuurlijke nagel zijn eigen kleur behoudt. Basecoat kan het beste in een dun laagje op de natuurlijke nagel worden aangebracht en moet zo'n 120 seconde worden uitgehard onder de UV-lamp voordat je de gellak kleur aan brengt. Topcoat zorgt ervoor dat de nagels krasvrij zijn en een mooie glans houden. Topcoat wordt aangebracht in een dunne laag, nadat de kleur is aangebracht en moet ook worden uitgehard onder een UV-lamp. De topcoat van Nails4you zorgt tevens voor een prachtige en glanzende nagel.

Gellak Kleuren

Gellak kleuren van Nails4you zijn verkrijgbaar in diverse prachtige exemplaren. Of je nu opzoek bent naar felle, opvallende of juist rustige, natuurlijke kleuren, hier ben je aan het juiste adres! Gellak kleuren van Nails4you blijven wekenlang mooi op je nagels zitten en zijn van de hoogste Europese kwaliteit!