Nagelproducten

Iedere vrouw wilt mooie, verzorgende nagels! Of je nu op het werk bent of in je privéleven, je ziet vaak dat vrouwen kunstnagels of mooie gelakte nagels hebben. Door nagelverlenging en een behandeling met acryl, UV gel of gellak kan je de nagels de gewenste aantrekkelijkheid geven. De behandeling bij de nagelsalon is kostbaar en moet regelmatig worden uitgevoerd. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf je nagels te gaan zetten, dit kun je met behulp doen van een starterset van Nails4you. Hier zitten alle nagelproducten in die je nodig hebt om de mooiste nagels te zetten. De startset bespaart je een hoop geld, je hoeft dan niet meer te wachten tot je afspraak bij de nagelstyliste. Je kunt makkelijk en voordelig je nagels bijwerken wanneer jij zin en tijd hebt.

nagelproducten

Tips of Sjablonen:
Als je zelf geen lange nagels hebt maar dat wel graag zou willen dan is er een makkelijke oplossing, je kunt namelijk tips gebruiken. Met de tips kun je de nagels de vorm en lengte geven die jij graag wilt. Er zijn veel verschillende tips te verkrijgen. Je kan bijvoorbeeld voor de basic tips of de smile cover tips kiezen, deze tips moet je nog zelf in model vijlen. Als je van lange puntige nagels houdt dan zou ik kiezen voor de stiletto tips, deze hoef je zelf niet meer in model te vijlen. Als je graag French manicure nagels wilt dan zijn de Smile tips aan te raden! Deze tips hebben al een witte rand. De tips kan je met nagellijm op de natuurlijke nagels plakken, de lijm breng je aan op het opzet stukje van de tips, druk nu op de tips en hou dit enkele seconde vast zodat er geen luchtbellen ontstaan. Luchtbellen herken je aan witte belletjes onder de tips, dit komt vaak voor als je de tips niet op de juiste manier hebt geplaats of te weinig nagellijm hebt gebruikt. Knip de tips nooit met een gewone schaar, gebruik voor het knippen van de tips altijd een tipknipper (Klik hier voor tipknippers en andere handige nagelproducten). De nageltips zijn er in 10 verschillende maten, leg daarom de juiste maat klaar voordat je begint met het zetten van de nagels, zodat je na het schoonmaken etc. van de nagel in een keer door kan gaan met het plaatsen van de tips. Als je liever niet met tips werkt dan kan je ook nog altijd sjablonen gebruiken. De sjabloon breng je aan onder de rand van de natuurlijke nagel. De lengte van de tips of sjabloon bepalen is ook belangrijk, als je nog nooit of niet vaak kunstnagels hebt gehad zou ik kiezen voor wat kortere nagels. Bekijk alle nagelproducten die je nodig hebt hier!

Primer:
Voor meer stabiliteit, is een primer aantraden. De primer zorgt voor een betere hechting. Breng de primer altijd dun aan langs de randjes van de nagels, en laat de primer goed drogen voor dat je verder gaat met het zetten van de nagels. Klik hier voor tipknippers en andere handige nagelproducten.

Voorbereiding:
Het is heel belangrijk bij het zetten van de kunstnagels dat je de nagels goed voorbereid, met een goede voorbereiding heb je langer plezier van je mooie nagels. Zorg dat je de juiste nagelproducten in huis hebt voor je begint. Maak je nagels schoon voordat je gaat beginnen met het zetten van de nagels en zorg er voor dat je altijd schone materialen gebruikt. Het schoonmaken van de nagels doe je met de nagelreiniger. Duw als eerste de nagelriemen voorzicht terug met het bokkenpootje of het manicure stokje en vijl daarna je nagels in de gewenste vorm en lengte. Ruw vervolgens je nagel licht op met de vijlblok. Borstel hierna de vijlresten van de nagels met het manicure borsteltje. Na het stofvrij maken van de nagels ga je de nagels reinigen en ontsmetten met de nagelreiniger, de nagelreiniger breng je aan op een celstofdepper, wrijf hiermee over de nagels. Zorg ervoor dat je na het schoonmaken de nagels niets meer aanraakt, anders moet je weer opnieuw beginnen. Zorg ervoor dat je je tafel goed beschermt met bijvoorbeeld een tafellaken of een handdoek. In het begin zal het zetten van de kunstnagels wat lastiger zijn, maar na een paar keer oefenen gaat het al een stuk beter! Bekijk hier alle nagelproducten die je nodig hebt voor een goede voorbereiding!

Acryl nagels:
Acryl word vaak gebruikt voor het verlengen en verstevigen van de natuurlijke nagels. Het product staat bekend om duurzaamheid en hardheid. De nagels worden opgebouwd met een combinatie van acrylpoeder en acrylvloeistof. Als je de acrylpenseel in de acrylvloeistof dompelt en daarna in de acrylpoeder doet ontstaat er een kneedbaar bolletje. Plaats het bolletje op de nagels, en breng het in model met de acryl penseel. Als de acryl is uitgehard kun je de nagels nog mooi in vorm vijlen. Met acryl kun je mooie stevige nagels maken. Alle nagelproducten voor het zetten van Acrylnagels vindt je hier!

Gelnagels:
De naam gelnagels zegt het al, de nagels worden opgebouwd met gel, deze gel word in meerdere lagen aangebracht op de nagels. Elke laag moet 120 seconden uitgehard worden onder de UV lamp. De UV gel is een dikke stroperige vloeistof die 120 seconden moet worden uitgehard onder de UV-lamp. Na het aanbrengen en uitharden van de builder gel kun je de nagels nog mooi in vorm vijlen. Gelnagels zijn flexibeler dan acrylnagels. Alle nagelproducten voor het zetten van Gelnagels vindt je hier!

Het verschil tussen gel en acryl:
Het verschil tussen gel en acrylnagels zit in de materialen die je gebruikt en hoe je het product aanbrengt op de nagels. De gel wordt uitgehard onder een UV lamp en de Acryl droogt door lucht. Ook zijn de gelnagels iets flexibeler dan de acrylnagels, de acryl nagels zijn iets harder. Bij gelnagels en acrylnagels moet je rekening houden dat je om de 3 a 4 weken een nabehandeling nodig hebt. Dit komt doordat de natuurlijke nagels onder de kunstnagels doorgroeien, hierdoor ontstaat er een uitgroei. De uitgroei ziet er niet alleen minder mooi uit maar zorgt er ook voor dat de nagels minder stevig zijn. Welke nagelproducten passen het beste bij jou, Gel of Acryl? 

Gellak:

Gellak nagelproducten zijn tegenwoordig enorm populair! Gellak wordt ook wel vaker gelnagellak, soak off gellak, gel polish, of shellac genoemd. Gellak is een stuk eenvoudiger aan te brengen dan bijvoorbeeld UV gel of acryl. Gellak zit tussen UV-gel en gewone nagellak in. Je brengt gellak hetzelfde aan als een gewone nagellak echter moet de gellak worden uitgehard onder een UV-lamp, dit duurt 120 seconden per laag. Bij het aanbrengen van gellak is de voorbereiding net zo belangrijk als bij gel en acryl. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat je lang plezier van je mooie nagels kunt hebben. De gellak geeft de nagels extra stevigheid, hierdoor kun je makkelijk je nagels lang laten groeien zonder dat de lak afbladdert of dat de nagels afbreken. Gellak is een van de meest verkochte nagelproducten, het is ideaal voor zowel beginners als voor gevorderde nagelstylistes. Het zetten en het verwijderen van gellak neemt niet zoveel tijd in beslag als bijvoorbeeld het zetten van de acryl- of gel nagels. Alle nagelproducten voor het zetten van Gellak vindt je hier!

 nagelproducten