Soak off gellak kopen

Waarom soak off gellak kopen
Wilt u geen uv-gel of acryl nagels, maar wel mooie verzorgde nagels met een lichte versteviging? Dan is soak off gellak de beste oplossing. Soak off Gellak is makkelijk en snel aan te brengen u hoeft hiervoor niet naar een nagelstyliste. Het bespaard u een hoop geld en tijd. U heeft bijna geen last meer van gescheurde of afgebroken nagels, door de soak off gellak worden u nagels verstevigd en krasvrij. Hierdoor kunt u makkelijk u nagels langer laten groeien. Soak off gellak nagels blijven ongeveer 2 weken mooi zitten. Het is een ideale oplossing voor vrouwen die geen kunstnagels willen, maar wel mooie lange nagels zonder verlening. U bent met het zetten van soak off gellak nagels ongeveer een half uur tot driekwartier bezig. Soak off Gellak kan ook op de teennagels gezet worden. Na het aanbrengen van de Soak off gellak droogt u deze doormiddel van een UV-lamp.

soak off gellak kopen

Wat is soak off gellak
Soak off Gellak is de nieuwe trend op het gebied van nagelverzorging. Soak off gellak wordt aangebracht als nagellak maar heeft de voordelen van uv-gel, het blijft langer zitten dan nagellak en het bladert niet af. Soak off gellak word aangebracht op uw natuurlijke nagel en word uitgehard onder een uv-lamp. de soak off gellak blijft ongeveer 2 weken mooi zitten (afhankelijk van hoe het wordt gezet en de natuurlijke nagel). De soak off gellak is makkelijk te verwijderen met een gellak remover, u hoeft hier voor niet de hele gellaknagels er af te vijlen. Met Nails4you soak off gellak kunt u makkelijk en goedkoop zelf de mooiste nagels zetten.

Voordelen soak off gellak kopen.
Soak off Gellak heeft heel wat voordelen. Soak off Gellak is makkelijk en snel zelf aan te brengen ook neemt het niet zoveel tijd in beslag zoals bijvoorbeeld uv-gel en acryl en het is een stuk goedkoper. U bent ongeveer 30 tot 45 minuten bezig met het zetten van de nagels. U hoeft voor soak off gellak niet naar een nagelstyliste, het bespaart u dus een hoop tijd en geld. Soak off Gellak blijft veel langer zitten dan nagellak en bladert niet zo snel af. Uw nagels scheuren niet meer zo snel in en breken minder snel af. Soak off Gellak blijft zo’n 2 weken mooi zitten, in de tussentijd kunt u uw nagels makkelijk laten groeien. Soak off gellak kan gebruikt worden door nagelstylistes maar is ook geschikt voor particulier gebruik. Soak off Gellak wordt uitgehard/gedroogd doormiddel van een UV-lamp. Soak off Gellak is makkelijk te verwijderen met een gellak remover, hiervoor hoeft u niet te vijlen. Soak off gellak is niet schadelijk voor de natuurlijke nagels (als u het op de juiste manier aanbrengt en verwijderd).

Wat kost Soak off gellak
Zelf Soak off gellak zetten is een stuk goedkoper dan uw nagels laten doen door een styliste. Ook is het goedkoper en makkelijker aan te brengen als bijvoorbeeld acryl nagels of gel nagels. U kunt Soak off gellak makkelijk en snel zelf aanbrengen, u heeft hier nauwelijks dure producten voor nodig.

Wat heb je nodig voor Soak off gellak
Voor het zetten van soak off gellak heeft u een aantal producten nodig zoals nagelreiniger voor het reinigen en ontsmette van u nagels, Primer voor een betere hechting, gellak base coat, kleur(en), top coat en een uv-lamp. Alles wat u nodig heeft voor het zetten van soak off gellak kunt u vinden in onze handige gellak startsets. U kunt uiteraard ook nog kiezen voor aanvullende producten zoals bijvoorbeeld Finish & Wipe (voor het verwijderen van de plaklaag op uw nagel), of nagelriemolie (voor het verzorgen van de nagel na het zetten van de gellak).

soak off gellak kopen