soak off gellak starterspakket

Waarom een soak off gellak startserspakket

soak off gellak startserspakket is erg populair. Veel vrouwen zetten soak off gellak nagels. Wilt u mooie lange verzorgde nagels en niet naar een nagelstyliste gaan, dan is een soak off gellak startserspakket goede oplossing. Je kan dan makkelijk en snel zelf soak of gellak nagels zetten. Je bent met het zetten van soak off gellak ongeveer 30 tot 45 minuten mee bezig, het is tevens een stuk goedkoper dan dat je je nagels bij een nagelstyliste laat doen. Soak off Gellak is een stuk steviger dan nagellak, de gellak bladert niet af en blijft ongeveer 2 weken goed zitten. Ook breken of scheuren je nagels niet meer zo snel af. Door de gellak worden je nagels een stuk steviger en krasvrij, nu kun je ze makkelijk laten groeien. Soak off Gellak zit tussen nagellak en uv-gel in, het is bijna net zo snel en makkelijk aan te brengen dan nagellak. Soak off Gellak word uitgehard onder een uv-lamp, u kunt het niet laten drogen zonder lamp. U kunt de nagel nog bewerken tot deze onder de lamp is geweest.


 Soak off gellak starterspakket

Wat is een soak off gellak startserspakket

Een soak off gellak startserspakket is alles wat je nodig hebt voor zelf soak off gellak nagels te zetten. Je hebt verschillende soak off gellak startserspakketten. Nails4you.nl heeft startsets voor mensen die nog geen nagelspullen hebben, en een startset voor mensen die zelf al meerdere spulletjes hebben (zoals onder anderen een uv-lamp). Met een soak off gellak startserspakket kunt u zelf aan de slag met gellak nagels zetten. het zetten van soak off  gellak neemt minder tijd in beslag dan het zetten van uv-gel of acryl nagels, ook is het een stuk eenvoudiger.

Voordelen van een soak off gellak startserspakket

een soak off gellak startserspakket heeft veel voordelen, het voordeel van een soak off gellak startserspakket is dat je de spullen niet meer los hoeft te kopen, alles wat je nodig hebt voor soak off gellak nagels te zetten zit in het starterspakket. Soak off Gellak is zeer populair op het gebied van nagelverzorging. De soak off gellak is snel en makkelijk zelf aan te brengen u hoeft daarvoor niet extra naar een nagelstyliste Ook bespaart het u een hoop geld als u het zelf doet. Soak off Gellak is bijna net zo makkelijk aan te brengen als nagellak, alleen moet u soak off gellak niet door lucht laten drogen, maar onder een uv-lamp. doordat de nagels onder de uv-lamp zijn geweest word de nagel hard en krasvrij. Het voordeel van soak of gellak is dat het veel beter blijft zitten dan normale nagellak, het bladdert niet af en u nagel scheuren of breken niet meer zo snel af.. Nails4you gellak is er in veel verschillende kleuren, daardoor kunt u makkelijk en snel van kleur veranderen. De soak off gellak nagels blijven ongeveer 2 weken mooi. Soms kunnen de nagels langer blijven zitten, dit heeft onder andere te maken met de manier van zetten en met de natuurlijke nagel.

Wat zit er in een soak off gellak startserspakket

in een soak off gellak startserspakket zit alles in wat je nodig hebt voor gellak nagels te zetten. In de zilvere startset producten voor mensen die al meerdere spullen hebben zoals onder andere een uv-lamp. In de gouden startset zit alles wat je nodig hebt voor soak off gellak te zetten, dus ook een UV-lamp.

gellak kleuren