Wil jij zelf de mooiste nagels zetten? Dan zijn de complete startsets van Nails4you de perfecte keuze. Wij bieden een ruim assortiment startsets aan voor zowel gellak, acryl als ook UV-gel. Deze sets bevatten alles wat je nodig hebt om te beginnen met het creëren van de mooiste nagels! 

Gellak Startsets

Gellak is de nieuwste en populairste trend op het gebied van nagelverzorging. Het is eenvoudig aan te brengen en blijft wekenlang mooi zitten. Om te beginnen met het zetten van gellak heb je verschillende producten nodig zoals bijvoorbeeld een UV lamp, topcoat, basecoat, gellak kleur en meer. Alles wat je nodig hebt voor het zetten van de mooiste gellak nagels vindt u in onze gellak startsets. De gouden set bevat alles (inclusief lamp) en is dus geschikt voor dames die nog geen producten hebben en willen beginnen met het zetten van prachtige nagels. De zilveren set is wat minder uitgebreid en is geschikt voor diegene die al producten bezitten zoals bijvoorbeeld een UV-lamp. 

Acryl Startsets

Acryl is de meest professionele en duurzame trend op het gebied van kunstnagels. Het zetten van mooie Acrylnagels vraagt om oefening en geduld maar het resultaat is fantastisch. U zult wekenlang genieten van mooie, stevige nagels. Met behulp van de Nails4you Acrylstartset kunt u direct aan de slag! Alle producten die nodig zijn voor het zetten van Acrylnagels vindt u in de Acrylstartset Goud. 

Gel Startsets

UV-Gel is het meest gebruikte nagelproduct in Nederland. In professionele nagelsalons maar ook bij vrouwen thuis worden dagelijks duizenden nagels prachtig bewerkt doormiddel van UV-Gel. Gel is erg flexibel in vergelijking met Acryl en is daardoor makkelijker aan te brengen. Gelnagels worden uitgehard onder een UV-lamp en blijven wekenlang mooi. In de Gelstartset Goud vindt u alles, inclusief UV-lamp, om te beginnen met het zetten van de mooiste gelnagels!