thermo gellak

Wat is thermo gellak
Thermo gellak is een lak die u kunt aanbrengen op uw natuurlijke nagels of op uw kunstnagels. De thermo gel lak word uitgehard onder een UV lamp (de gellak droogt niet op door de lucht). De gellak zorgt er voor dat de nagels verstevigd worden. U heeft bij gebruik van gellak minder kans dat de nagels afbreken of inscheuren, ook bladert de gellak niet af. U kunt uw nagels nu makkelijk op de gewenste lengte laten groeien. De nagels glazen mooi en zijn krasvrij. Het bijzondere van de thermo gel lak is dat de kleur veranderd als de tempratuur stijgt. Als u bijvoorbeeld een Blauw met witte Thermo gel lak heeft dan is de basis kleur blauw (koud), zodra de tempratuur warmer wordt, worden de nagels wit. Ook kan het zijn dat het topje van de nagels blauw is en de rest van de nagel wit. De Thermo gellak veranderd door kou en warmte en door de lichaamstempratuur. Het leuke van de gellak is dat u vaak een andere kleur op uw nagels heeft. De thermo gel lak blijft net als de gewone gellak minimaal twee weken mooi op de nagels zitten. U kunt de gellak op de natuurlijk nagels aanbrengen maar u kunt het ook op de kunst nagels aanbrengen. De gellak blijft ongeveer 2 weken mooi zitten op de nagels. De gellak nagels zijn makkelijk te verwijderen met een gellak remover. Als u de gellak nagels op de goede manier aanbrengt en verwijdert zullen uw natuurlijke nagels niet beschadigen.

thermo gellak

Thermo gellak aanbrengen
Vijl uw nagels in de gewenste vorm en lengte. Gebruik het bokkenpootje voor de nagelriemen terug te duwen, doe dit wel voorzichtig. U kunt uw nagels nu een beetje op ruwen door de vijlblok te gebruiken. Reinig en ontsmet uw nagels goed met de nagelreiniger. U kunt nu de primer aanbrengen langs de randjes van de nagels (de primer zorgt voor een betere hechting). Wacht even tot de primer gedroogd is. Breng als eerste een dunne laag gellak basecoat aan op uw nagels, trek de gellak basecoat altijd goed over de top. Laat de gellak basecoat 120 seconden onder de UV lamp uitharden. U kunt nu een dunne laag thermo gel lak aanbrengen, trek dit goed over de top en laat de thermo gellak 120 seconden onder de UV lamp uitharden. Breng de thermo gel lak nog een keer aan, zo dekt de kleur beter. laat het 120 seconden uitharden onder de UV lamp. Breng als laatste de gellak topcoat aan, trek dit goed over de top, en laat dit 120 seconden uitharden onder de UV lamp. U kunt nu gemakkelijk de plaklaag van de nagels verwijderen met de finishing wipe. Gebruik voor een extra verzorging voor de nagelriemen een nagelriemolie.

Voordelen
Gellak nagels kunt u bij een nagelstyliste laten zetten maar u kunt het ook makkelijk zelf doen, u bent met het zetten van de gellak nagels ongeveer 30 tot 45 minuten bezig. De nagels blijven ongeveer 2 weken mooi zitten dan ontstaat er een uitgroei dit komt door dat de natuurlijke nagels doorgroeien onder de gellak. U kunt de gellak makkelijk zelf van u nagels verwijderen daarvoor kunt u de gellak remover gebruiken. Gellak is een stuk eenvoudiger en sneller zelf te zetten als bijvoorbeeld gel of acylnagels. U kunt de gellak plaatsen op de natuurlijke nagels u hoeft daarvoor geen tips of sjablonen te gebruiken. Het fijne van gellak is dat het onder een UV lamp word uitgehard u kunt uw nagels dan nog bewerken tot deze onder de lamp zijn geweest. U kunt ook nailart gebruiken zo kunt u uw nagels mooi versieren met bijvoorbeeld diamantjes, fimosticks enzovoort. 

thermo gellak